El món del disseny d’interiors ha estat testimoni de transformacions dràstiques i tendències en evolució. No obstant això, quan es tracta de taulells de cuina, Silestone® ha estat una constant, liderant la innovació en disseny. De tots els colors que han dominat les paletes al llarg dels anys, el Silestone Iconic White està marcant un precedent, superant el llegendari Blanc Zeus, el to més venut en la història de Silestone®.

Per què el Silestone Iconic White és l’elecció perfecta?

Aquesta tonalitat ofereix un blanc brillant i lluminós, elevat per la tecnologia N-Boost, que no només intensifica el color, sinó que també el dota de més resistència. Acompanyant aquest enlluernador color, es troba la tecnologia HybriQ + de Silestone que garanteix una superfície que requereix mínim manteniment i posseeix una resistència inigualable contra ratlles i taques. Aquest acabat, una combinació de minerals i materials reciclats, reflecteix la versatilitat i sostenibilitat de la marca.

Avantatges que defineixen Silestone

  • Resistència al desgast: L’ús diari no compromet el seu acabat, mantenint la seva elegància intacta.
  • Immunitat contra les taques: La seva baixa porositat la converteix en una superfície impenetrable per a les taques.
  • Durabilitat contra impactes: Dissenyat per resistir cops i impactes, es destaca per la seva robustesa.

El Silestone Iconic White de Consentino és més que una elecció de disseny; és un símbol de lluminositat, claredat i amplitud. La seva presència transforma qualsevol espai, donant un aire d’higiene, puresa i expansió. Sigui en un entorn privat o públic, la seva aplicació aporta un caràcter únic, elevant qualsevol projecte.

Finalment, el blanc sempre ha estat una tria atemporal, especialment per als taulells de cuina. La seva serenitat i lluminositat fan que qualsevol disseny destaqui. Per visualitzar la seva esplendor en acció, el treball recent de Marbres Rustey amb l’Iconic White, amb un gruix de 2 centímetres, serveix com a testimoni de la seva majestuositat.