Fa uns anys, Silestone era un dels materials més nous al mercat dels taulells de cuina. Avui dia continua sent una bona opció gràcies a elegància i aspecte modern. Però el que fa Silestone tan especial, és la seva duresa. És una gran elecció per a taulells de cuina, ja que pot suportar molt desgast. Avui, us presentem aquest projecte dut a terme per Marbres Rustey: el Silestone White Storm polit en un taulell de cuina.

Silestone White, l’elecció del blanc per a taulells de cuina

Silestone® és conegut per la seva innovació contínua a l’hora de produir les millors solucions estètiques que s’adapten a les tendències actuals del mercat.

Per molt que canviïn les modes, els acabats en blancs purs sempre són un èxit a tots els projectes arquitectònics. Potser és perquè el blanc ens aporta sensacions de puresa o tranquil·litat, o simplement perquè molts relacionen aquest color com una forma de vida. Per aquest motiu, el Silestone White és l’eterna predilecció en la decoració de taulells de cuina.

Les opcions de blancs en la paleta de colors de Silestone® Cosentino són molt diverses. En aquest projecte que us presentem, l’elecció va ser el Silestone® White Storm, caracteritzat pels tons clars que aporten lluminositat. Gràcies al seu disseny, unifica la resta d’elements de l’espai i els dona més força.

La bellesa i la qualitat es donen la mà en aquesta proposta de Silestone White. Silestone està compost en un 94% de quars natural, cosa que garanteix una duresa i una resistència extraordinàries. A més, compta amb protecció antibacteriana, aportant unes qualitats d’higiene úniques al mercat.

Recorda que el Silestone White Storm també és ideal per a qualsevol altra mena de superfície interior: banys, parets, terres, etc.

Si estàs pensant fer un canvi al teu taulell de cuina, el Silestone® White pot ser una gran elecció! Contacta amb nosaltres, t’informarem de totes les opcions disponibles d’aquest gran material.