Sobre nosaltres

Experiència i especialització

A Rustey valorem la importància del compromís i ens esforcem en el compliment de les programacions i de les dates pactades amb els nostres clients, atès que interpretem que la nostra aportació significa, ben sovint, la culminació d’una il·lusió.

Creativitat

Creativitat en encimeres per a ambients selectes

Estem capacitats per reproduir qualsevol desig estètic i per aportar formes i solucions personalitzades a l’hora de realçar la matèria noble del marbre amb un perfecte equilibri entre el disseny i la resta de components de l’entorn.

capacitat

Eficiència durant tot el procés de treball de la pedra

A Rustey disposem d’un model d’organització que afavoreix resoldre amb flexibilitat qualsevol volum de comandes, alhora que el nostre model d’industrialització ens permet materialitzar els treballs més dificultosos.

Qualitat

Qualitat en els acabats de tota mena de materials

Som uns apassionats del treball ben fet, tant dels detalls i dels acabats a la vista com dels ocults, en entendre que la perfecció integral és la millor satisfacció per al client i que cal tenir una cura especial en el muntatge final per aconseguir l’harmonia completa.

Tecnologia

Artesania contemporània, una mescla de tradició i tecnologia

El nostre parc de maquinària robotitzada i els mitjans sofisticats que utilitzem, sense perdre en cap moment la sensibilitat artesanal, representen el suport de les nostres capacitats i la garantia de qualitat del nostre servei.

Rapidesa

Fabricació i muntatge dels projectes

A partir de l’amidament sobre el terreny com a garantia de precisió i mitjançant el disseny assistit per ordinador, resolem en un curt termini de temps el projecte, el pressupost, la realització dels diferents elements i el seu muntatge final.

Professionalitat

Gran experiència en el treball de la pedra natural i artificial

El nostre equip de col·laboradors, experts en l’ofici i amb una llarga trajectòria en la resolució de reptes en el treball del marbre, ens atorguen aquell toc personal tan fonamental en tota realització artística.

Està buscant
un material per a
la cuina, el bany
o peces de remat?

A Marbres Rustey disposem de restes de marbre,
granit i superficies de quars en diferents colors.