Projectes de Cuines i Banys

CUINES I BANYS

Escollim les millors matèries primes
per l’elaboració dels nostres projectes

Els nostres proveidors de granits, els quals tenen canteres pròpies, ens ofereixen pedres de primeríssima qualitat i una extensa gama de granits propis i importats.

La cura en l’extracció i manipulació dels blocs ens assegura que l’elecció de la matèria sigui excel·lent i la diversitat de centres de distribució arreu, que tinguem una disponibilitat inmediata.

Pel que fa referència a les superfícies de quars, els nostres proveidors per si mateixos ja tenen un renom propi el qual és sinònim de qualitat i garantia de producte.

Dins les seves extenses games de colors i acabats donen la possibilitat de crear ambients distinctius, creatius i funcionals amb un producte de gran duresa i resistència.

El material de quars amplia les aplicacions de les pedres naturals permetent crear colors nous i homogenis, així com una gran varietat de formats i decoracions.

Finalment, el porcelànic és el producte més novedós dels materials proposats en la cuina donat que té un gruix de tan sols 3 mm. sense perdre les característiques més importants per les encimeres com són la durabilitat i l’higiene.

Projectes de cuines realitzats

Està buscant
un material per a
la cuina, el bany
o peces de remat?

A Marbres Rustey disposem de restes de marbre,
granit i superficies de quars en diferents colors.