Projectes de Cuines i Banys

CUINES I BANYS

Escollim les millors matèries primes
per l’elaboració dels nostres projectes

Els nostres proveïdors de granits, els quals tenen pedreres pròpies, ens ofereixen pedres de primeríssima qualitat i una extensa gamma de granits propis i importats.

La cura en l’extracció i manipulació dels blocs ens assegura que l’elecció de la matèria sigui excel·lent i la diversitat de centres de distribució arreu, que tinguem una disponibilitat immediata.

Pel que fa a les superfícies de quars, els nostres proveïdors per si mateixos ja tenen un renom propi el qual és sinònim de qualitat i garantia de producte.

Dins les seves extenses gammes de colors i acabats donen la possibilitat de crear ambients distintius, creatius i funcionals amb un producte de gran duresa i resistència.

El material de quars amplia les aplicacions de les pedres naturals permetent crear colors nous i homogenis, així com una gran varietat de formats i decoracions.

Finalment, el porcellànic és el producte més innovador dels materials proposats en la cuina donat que té un gruix de tan sols 3 mm sense perdre les característiques més importants pels taulells de cuina com són la durabilitat i la higiene.

Projectes de cuines realitzats

Està buscant
un material per a
la cuina, el bany
o peces de remat?

A Marbres Rustey disposem de restes de marbre,
granit i superficies de quars en diferents colors.