SILESTONE® ETERNAL NOIR és una de les últimes innovacions de Consentino al camp dels taulells de cuina. Aquest material és una barreja de quars natural i resines d’alta qualitat, cosa que el converteix en una opció duradora i resistent per a qualsevol mena de cuina. A continuació, detallarem algunes de les característiques que fan del Silestone Eternal Noir una excel·lent opció per a la teva cuina.

Característiques del material per taulells de cuina

Resistència i durabilitat

Una de les principals característiques del Silestone Eternal Noir és la seva resistència i durabilitat. Aquest material és molt resistent a les ratllades, les taques i el desgast, cosa que el converteix en una opció ideal per als taulells de cuina. A més, és resistent als impactes i a l’abrasió, cosa que significa que no es trencarà ni s’esquerdarà fàcilment.

Disseny elegant

Una altra característica que fa del Silestone Eternal Noir una excel·lent opció per als taulells de cuina és el seu disseny elegant i sofisticat. Aquest material té un acabat mat que dona un aspecte natural i elegant a la cuina. A més, el color negre profund i uniforme combina molt bé amb qualsevol mena de decoració, sigui moderna o clàssica.

Fàcil manteniment

El Silestone® Eternal Noir és molt fàcil de mantenir i netejar. No requereix segellat ni tractament addicional, cosa que fa que la seva cura sigui senzilla. Simplement amb aigua i sabó podràs mantenir el teu taulell en perfecte estat durant molt de temps.

Higiènic

El Silestone® Eternal Noir és un material higiènic, ja que no és porós i no absorbeix líquids ni bacteris. A més, és resistent als productes químics, cosa que significa que no es tacarà ni es deteriorarà amb el temps.

Medi ambient

Finalment, el Silestone Eternal Noir és un material respectuós amb el medi ambient. És un producte que està fabricat amb materials naturals i sostenibles, cosa que el converteix en una opció eco-amigable per a la teva llar.

En conclusió, el SILESTONE® ETERNAL NOIR és una excel·lent opció per als taulells de cuina gràcies a la seva resistència, durabilitat, disseny elegant, fàcil manteniment, higiene i respecte al medi ambient. Si cerques un taulell de cuina que combini funcionalitat i estil, contacta amb Marbres Rustey i t’informarem encantats!