El granit Zimbabwe Cuir és una opció elegant i sofisticada per taulells de cuina. Aquesta pedra mil·lenària és molt versàtil i adaptable a totes les superfícies dels espais habitables com taulells de cuina, parets i terres interiors, façanes i terres exteriors.

Avui us parlarem detalladament d’algunes de les característiques del Zimbabwe Cuir.

Característiques del Zimbabwe Cuir per taulells de cuina

  1. Acabat setinat: Aquest tipus d’acabat significa que la superfície del granit ha estat tractada per tenir una brillantor subtil, que no és tan brillant com un acabat polit, però tampoc completament mat. Aquest equilibri el fa ideal per a entorns on es vol evitar reflexos intensos, però alhora es vol un aspecte elegant.
  2. Sensació vellutada: La textura d’una superfície amb acabat Cuir és suau al tacte, cosa que contribueix a la percepció de luxe i qualitat. Això pot ser especialment agradable a taulells de cuina, on la sensació tàctil és important.
  3. Aspecte de cuir: L’acabat Cuir imita la textura del cuir, cosa que li dona un aspecte distintiu i afegeix un toc de sofisticació a qualsevol espai. És ideal per a aquells que busquen un disseny únic i diferent dels acabats tradicionals de granit.
  4. Negre intens: El granit Zimbabwe és conegut pel seu color negre profund. Aquest color pot afegir un aire d’elegància i fer que els espais se sentin més formals i luxosos. A més, és un color que combina bé amb una gran varietat de colors i materials, cosa que facilita la seva integració en diversos estils de disseny.
  5. Manteniment mínim: El granit és conegut per ser un material durador i resistent a les ratllades i a la calor. A més, com que no està molt polit, tendeix a ocultar millor les petites imperfeccions i empremtes, cosa que pot resultar en un manteniment més senzill comparat amb superfícies altament polides.

Últim projecte realitzat per Marbres Rustey amb el Zimbabwe Cuir, amb 2 cm de gruix, i amb sòcol a paret de 10 cm d’alçada.

És important tenir en compte que, encara que el granit és un material resistent, ha de ser tractat amb compte. És recomanable netejar-lo regularment amb un drap suau i productes de neteja no abrasius, i anar amb compte amb els vessaments àcids, com els de vi o suc de llimona, que podrien fer malbé l’acabat.