El Granit Negre Zimbabwe és un material impressionant, perfecte per afegir elegància a qualsevol disseny d’interiors. Aquest granit té un fons negre amb petits centelleigs brillants que simulen les estrelles al cel. La seva aparença en taulells de cuina i banys impressionarà a tothom! Si cerques un complement elegant per a la teva llar, el granit negre Zimbabwe és l’elecció perfecta.

El Granit Negre Zimbabwe en taulells de cuina

Avui us parlarem d’un dels darrers projectes dut a terme per Marbres Rustey, aplicant el Granit Negre Zimbabwe X 2 cm LEATHER.

El Granit Negre Zimbabwe acabat en cuir és un nou estil d’acabat en pedra que s’ha popularitzat en els darrers anys, ja que dona a la pedra una aparença texturitzada conservant el seu color natural. Per aquest motiu, sol aplicar-se als granits més foscos. A més, té l’avantatge que combina a la perfecció amb altres colors de granit com són el blanc, el daurat o el marró, per crear ambients decoratius molt especials.

Aplicacions del granit negre

Encara que sol aplicar-se a taulells de cuina o banys amb uns resultats estètics espectaculars, també es recomanable per a locals comercials que cerquen atraure visualment, aportar una sofisticació única i un aspecte més modern. Sempre aconsegueix un magnetisme irresistible! És tan versàtil que el podem trobar en diverses aplicacions com ara:

  • Taulells de cuina
  • Taulells de bany
  • Parets interiors
  • Façanes
  • Sòls d’interior i exterior…

Manteniment

Necessita poc manteniment, ja que és un material poc porós i molt resistent. Per tant, per mantenir el teu taulell de cuina com el primer dia, només et caldrà utilitzar aigua calenta i sabó amb PH neutre per a netejar-lo.

Recorda que és important evitar l’ús de productes abrasius i el contacte prolongat de productes àcids com el vinagre, la llimona, etc. sobre la superfície.

Per a més informació, contacta amb nosaltres!