El granit brasiler té un aspecte natural i orgànic que no pot ser reproduït per cap altre mena de pedra. Els seus colors van des del blanc i el negre fins al verd i el vermell, cosa que el converteix en una excel·lent opció per a cuines o banys amb esquitxades de colors o esclats de color als taulells.

El granit brasiler es va introduir al mercat brasiler el 1974, quan es va convertir en una alternativa a les rajoles de ceràmica gràcies a la seva durabilitat i facilitat de neteja. Actualment, Brasil té la indústria d’exportació de granit més gran del món, amb un 60-70% de les exportacions mundials.

Us expliquem algunes de les seves característiques més destacades:

Àmplia varietat de colors i textures

Els granits brasilers es presenten en una àmplia gamma de tons i textures. Els colors inclouen el groc, tons neutres com el blanc i el negre, i colors més vius com el verd i el vermell.

Duresa i durabilitat

Els granits, en general, són coneguts per la duresa i durabilitat. El contingut de quars i feldespat dels granits brasilers és molt alt. Aquestes característiques fan que els granits brasilers siguin més duradors i resistents que altres granits del món.

Nul·la porositat del granit

Una de les característiques més distintives del granit brasiler és la manca de porositat. Encara que sempre és una bona idea segellar qualsevol pedra natural per evitar filtracions que puguin danyar-la, com els granits brasilers no tenen porus, aquest pas es pot ometre. Com a resultat, són perfectes per a cuines i banys.

Entre els granits brasilers més destacats hi ha el Granit Macaubas Sensa White de Consentino. Aquest disseny és adequat per crear zones clares i uniformes, amb un toc distintiu i atractiu.


Granit Macaubas Sensa White de Consentino®

El granit Macaubas Sensa by Cosentino® és un tipus de granit amb propietats de resistència a les taques que no té comparació amb cap altre.

També compta amb la protecció antitaques Senguard NK de Cosentino, que és única. El departament de recerca i desenvolupament de Cosentino va desenvolupar aquest invent, que fa que el granit rapeli líquids com l’aigua o l’oli, alhora que proporciona una resistència excel·lent a les taques en general.

Els granits de Sensa compten amb les certificacions NSF i Greenguard, fet que els converteix en materials segurs per al contacte amb els aliments.