Neolith és un material revolucionari que s’ha utilitzat àmpliament en l’arquitectura i el disseny. Els taulells Neolith per a cuines i menjadors ofereixen la bellesa de la pedra natural, però amb una major durabilitat.

Un dels principals avantatges dels taulells Neolith és que són més resistents a la calor que el granit o el marbre, cosa que fa que puguin instal·lar-se prop dels electrodomèstics sense por que es danyin. A més, aquest material també redueix el risc de taques per vessaments, ja que la seva superfície resisteix naturalment la descoloració i les esgarrapades. Per totes aquestes raons, els taulells Neolith són una bella i eficaç opció per a la teva cuina.

Podem trobar diversos tipus d’acabats de taulells Neolith:

Silk: és un tipus d’acabat mat que ofereix una lluentor tènue. Permet crear taulells amb superfícies suaus que donen calidesa a la cuina.
Nanotech Polished: és un acabat sofisticat de gran lluentor, ideal per a cuines modernes i lluminoses.
Satin: gràcies al seu alt nivell de resistència és ideal per a utilitzar-lo en zones situades en llocs públics o espais amb un ús molt continuat.
Natural Honed: aquesta opció ofereix una superfície mat amb una textura suau i brillant, ideal per a crear espais càlids i atractius.
Decor Polished: un acabat molt elegant que ofereix característiques molt particulars: superfícies lineals, brillants… que fan que es tingui la sensació de major amplitud a la cuina.
Riverwashed: aquest acabat permet crear superfícies rugoses que presenten un alt relleu, per la qual cosa no s’empra amb freqüència per a taulells Neolith per a cuines.

A més de la gran varietat d’acabats, una altra dels avantatges que ofereixen els taulells Neolith és l’àmplia gamma de formats disponibles per a personalitzar la seva altura i amplària, així com del gruix de cada peça.

També podem trobar peces quadrades i rectangulars, grandària gran o petita, amb gruixos que van des dels 3 mm fins als 20 mm, la qual cosa fa més senzilla la tasca de crear els millors taulells Neolith per a cuines.