El taulell Dekton Rem és quinta essència de l’elegància i la sofisticació. Inspirada en un dels marbrejats blancs més prestigiosos, aquests taulells capturen l’essència atemporal i la gràcia del marbre Calacatta.

El que distingeix la col·lecció Dekton Rem és la seva atenció meticulosa al detall en el disseny de les vetes. Amb tons marrons i grisos que serpentegen a través de la superfície blanca, s’aconsegueix una harmonia visual impressionant. A més, els subtils tocs daurats afegeixen un nivell de luxe, fent que aquests taulells siguin realment dignes d’admiració.

La sobrietat de Dekton Rem s’equilibra amb la seva estructura gairebé lineal, cosa que significa que les vetes segueixen un patró que és gairebé uniforme però amb prou variació per imitar la bellesa natural del marbre. Això el converteix en un material excepcionalment versàtil, capaç de complementar una varietat d’estils de disseny d’interiors, des del més clàssic fins al contemporani.

A més de la seva bellesa incomparable, Dekton és conegut per ser extremadament durador i resistent a esgarrapades, taques, i altes temperatures, cosa que el converteix en una opció ideal per a cuines.

En resum, si busques un taulell de cuina que combini una estètica de luxe amb la funcionalitat i la durabilitat, els taulells de cuina Dekton Rem de Cosentino són una elecció insuperable. Transforma la teva cuina a un espai d’elegància atemporal amb la bellesa del marbre i la innovació de Dekton.

L’últim projecte realitzat per Marbres Rustey utilitzant Dekton Rem és un bon exemple d’aquest material magnífic per a dissenys de cuina. El taulell, part de l’elegant col·lecció natural Dekton Rem, ha estat fabricat amb un gruix de 2 cm, fet que aporta una sensació de solidesa i luxe.

Un aspecte distintiu d’aquest projecte és la integració impecable de l’aigüera, que ha estat enganxada per sota del taulell. Aquesta tècnica de muntatge subjacent no només ofereix un aspecte més net i modern, sinó que també facilita la neteja, ja que no hi ha vores on es pugui acumular brutícia o residus.

L’elecció de Dekton Rem per al taulell va ser encertada, ja que la seva inspiració en el marbre Calacatta amb vetes marrons, grisos i tocs daurats aporta un aire de sofisticació i elegància natural a la cuina. A més, la durabilitat i resistència de Dekton garanteixen que el taulell no només sigui bonic, sinó també altament funcional i de llarga durada.