Si busques un taulell de cuina que sigui elegant i durador alhora, el taulell Neolith Iron Grey pot ser l’opció perfecta per a la teva cuina! Aquesta superfície està feta de materials naturals, per la qual cosa fa que sigui extremadament resistent i duradora. També té un bonic color gris fosc que afegeix sofisticació a qualsevol espai. Si estàs interessat/da en saber més sobre aquest taulell, continua llegint!

Taulell de cuina Neolith Iron Grey

Les superfícies Neolith són un tipus de material ultracompacte, totalment natural i extremadament duradores. Iron Grey pertany a un dels set models de la col·lecció Iron de Neolith. És una versió inspirada en l’òxid del ferro, que expressa caràcter i perdurabilitat.

Té excel·lents qualitats estructurals i estètiques. Ofereix un gran avantatge arquitectònic sobre els aliatges metàl·lics emprats en aquest tipus d’aplicacions, ja que és inalterable a la intempèrie i al pas del temps.

Avui us parlarem d’un projecte recentment realitzat per Marbres Rustey: el taulell de cuina Neolith Iron Grey amb un gruix de 12 mm. Les piques fetes a mida. En el procés de fabricació, es du a terme un tall de 45 graus a cadascuna de les peces, així com al lateral del taulell de cuina. Aquest procés de fabricació ens permet obtenir un bon acabat, ja que unim totes les peces i dissimulem les juntes col·locant un bisell a l’encolat.

El taulell de cuina Neolith Iron Grey es caracteritza per una base de to fosc en tons grisencs, que es compensa amb una brillantor resplendent, oferint finalment un gris molt elegant. Com a resultat final, aconseguim un taulell que sembla més gruixut del que realment és, donant així un aspecte més robust.

Sens dubte, és un dels acabats més laboriosos i que requereixen més temps, però també un dels més bonics i més sol·licitats pels nostres clients.

A Marbres Rustey comptem amb 70 anys d’experiència a la feina de la pedra natural el quars i granit. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres, estarem encantats d’oferir-te el millor consell pel teu nou projecte.