La cuina és fonamental dins del teu habitatge. Si t’has disposat a fer reformes per donar un canvi d’estil a la cuina o bé per millorar-la, un dels elements més destacats a triar són els taulells de cuina. Escollir el tipus de material dels taulells de cuina és fonamental, ja que, a més d’influir en la funcionalitat de la cuina, també ho fa en el disseny i estètica d’aquesta.

Si estàs buscant un material, a Marbres Rustey disposem de restes de marbre, granit i de superfícies de quars (Silestone i Compac) en diferents colors que probablement s’adapten a les mesures del teu projecte.

 

Les millors matèries primeres per a l’elaboració taulells

 

Marbres Rustey compta amb més de seixanta anys d’experiència en el treball del marbre. Des del domini de l’ofici artesanal dels orígens, fins a l’actual saber fer industrial de la tercera generació familiar. Ens hem especialitzat en marbres per a ambients selectes, per a entorns d’Alt Standing i per a clientela amb un elevat grau d’exigència, per això treballem amb materials d’alta qualitat.

Els nostres proveïdors de granits, els quals tenen canteres pròpies, ens ofereixen pedres de primeríssima qualitat i una extensa gamma de granits propis i importats. La cura en l’extracció i manipulació dels blocs ens assegura que l’elecció de la matèria sigui excel·lent i la diversitat de centres de distribució arreu, que tinguem una disponibilitat immediata.

 

Marbre

 

Escollir un taulell de marbre és una gran opció natural. Podràs trobar diferents varietats de marbres que ofereixen una magnífica estètica i un toc d’exclusivitat per a la teva cuina. El marbre, a més de ser bonic, és molt elegant. Dins les extenses gammes de colors i acabats del marbre podem crear ambients distintius, creatius i funcionals amb un producte de gran duresa i resistència.

 

Quars

 

El material de quars amplia les aplicacions de les pedres naturals permetent crear colors nous i homogenis, així com una gran varietat de formats i decoracions.

 

Porcellànic

 

Finalment, el porcellànic és el producte més innovador dels materials proposats en la cuina, ja que té un gruix de tan sols 3 mm. sense perdre les característiques més importants pels taulells de cuina, com són la durabilitat i la higiene.

 

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres i explica’ns quina és la teva idea o projecte. Estarem encantats d’ajudar-te a escollir el taulell de marbre per a la teva cuina!