Imagina una superfície que sigui alhora, bella i resistent: una superfície que afegeixi color i textura al teu taulell de cuina i que resisteixi els rigors de la vida quotidiana. SILESTONE Eternal Statuario és aquesta superfície. Fabricada amb minerals i materials reciclats, aquesta exclusiva superfície híbrida és molt resistent a les ratllades, les taques i els impactes. Gràcies a la seva innovadora tecnologia HybriQ+, el manteniment és mínim, i això significa que pots gaudir de la teva bonica cuina sense preocupar-te pels danys d’ús diari.

El marbre per taulells de cuina Eternal Statuario

Eternal Statuario està inspirat en el clàssic marbre italià de Carrara, que mostra una superfície blanca amb vetes molt suaus i brillants en to grisenc. El color i l’harmonia del marbre destaca per una sensació de profunditat única en els taulells de cuina.

A més, l’Eternal Statuario forma part de sèrie l’Eternal de Silestone®, composta de quatre tonalitats espectaculars: Eternal Calacatta Gold, Charcoal Soapstone i Eternal Marquina. Aquest material ja fa uns anys que aposta fort al món de la decoració i l’arquitectura d’interiors gràcies a la bellesa i la naturalitat atemporal d’un material autèntic i històric com és el marbre.

Avantatges del Silestone Et Statuari: alta resistència i baix manteniment

El Silestone és altament resistent:

  • A l’ús, ratllat i desgast diari.
  • A les taques, gràcies a la baixa porositat.
  • Als impactes diaris.

A continuació un exemple d’ús d’aquest material en l’últim projecte fet per Marbres Rustey per a un taulell de cuina amb Silestone Et Statuario Suede (de tacte suau i agradable) amb 2 cm de gruix. Inclou pica amb escorredor incorporat.

Per què escollir Marbres Rustey?

A Marbres Rustey comptem amb més de setanta anys d’experiència com a especialistes en el treball de la pedra natural, el quars i el granit, cosa que ens faculta a oferir prescripció i consell professional com a valor afegit als nostres clients. Contacta amb nosaltres, t’ajudarem en tot allò que necessitis per al desenvolupament del teu projecte.