Quan es tracta d’escollir els materials per als taulells de la cuina, hi ha moltes opcions. Dues de les més populars són el Neolith i el Silestone. Tots dos materials tenen els seus pros i contres, però quin és el més adequat per a un taulell de cuina? Avui compararem entre aquests dos materials perquè puguis prendre una decisió informada sobre quin és el millor per a la teva llar.

Neolith o Silestone: Quin material és més resistent a les taques?

Qualsevol dels dos materials són una excel·lent opció per utilitzar en taulells de cuina, però hi ha algunes diferències entre ells que poden influir en l’elecció final en base a les necessitats i ús què li donem.

Neolith és un material artificial format per minerals naturals. No és porós i no necessita ser segellat. També és resistent a la calor i pot suportar temperatures de fins a 1200 graus Celsius. Per tant, és un material molt resistent a les taques.

Ja que Neolith és resistent a les taques, la seva neteja és senzilla. No obstant això, si ens trobem amb una taca difícil d’eliminar, el millor serà humitejar abans de netejar i retirar la brutícia de la superfície.

Silestone, per altra banda, és un material a base de quars que és més porós que Neolith. Requereix un segellat i no és tan resistent a la calor. Hem de ser més cautelosos amb certes taques quan usem Silestone (el color i l’acabat que seleccionem també hi influiran). És fonamental netejar qualsevol vessament de líquid com més aviat millor perquè no es filtri a la superfície del taulell.

Aleshores, quina hauria de triar? Si cerques un material que sigui més resistent a les taques i més fàcil de mantenir, llavors Neolith és la millor opció. Així i tot, cal esmentar que la relació entre qualitat preu de Silestone és excepcional i també és molt fàcil de netejar.

El material ideal no existeix; simplement cal seleccionar el que s’adapti millor a les nostres exigències i preferències.