Neolith Tendències i novetats

Neolith s’especialitza a oferir solucions innovadores que fusionen les darreres tendències del mercat amb l’originalitat en el disseny, garantint productes d’alta qualitat.

Neolith (pedra sinteritzada) es posiciona dins una categoria de productes revolucionaris dissenyats per satisfer les demandes més rigoroses en arquitectura i disseny. A diferència dels materials tradicionals com la ceràmica o el porcellanat, Neolith introdueix un tipus de superfície completament nou.

Per què escollir un taulell Neolith?

Innovació en el disseny de superfícies

Els taulells de Neolith són perfectes per als que busquen un material resistent i de llarga durada. Aquest material destaca per la seva versatilitat i està disponible en una varietat d’acabats, enriquint i afegint valor als dissenys que es poden assolir amb aquestes superfícies. Des de textures aspres amb relleu fins a acabats polits brillants amb reflexos lineals, Neolith ofereix una àmplia gamma d’opcions per estimular la vista i el tacte, creant ambients únics i exclusius.

Quins acabats ofereix?

  • Sati: Un acabat totalment mat, ideal per a aplicacions comercials per la seva alta resistència.
  • Silk: Un acabat mat amb una capa lleugera d’esmalt que proporciona una brillantor subtil i una suavitat al tacte, fàcil de netejar.
  • Riverwashed: Una textura aspra amb un relleu pronunciat.
  • Natural Honed: Una textura suau i llisa, similar a la pedra natural, sense brillantor i completament mat.
  • Decor Polished: Un reflex lineal que afegeix profunditat i elegància.
  • Nanotech Polished: Un acabat altament brillant.

Tendències i Novetats de Neolith per al 2024

Per a l’any 2024, Neolith introdueix innovacions que transformaran cada superfície en una opció més ecològica, avançada i adaptada a l’espai i l’ambient on s’instal·larà. A més, cada producte rebrà un toc personal, permetent viure a una llar on la sostenibilitat és una prioritat destacada.