El marbre Blanc Macael, amb la seva elegància blanca i textura distintiva, és una elecció perfecta per taulells de cuina que combinen estètica i funcionalitat. És conegut pel seu color predominant blanc i la seva textura de gra mitjà, sovint acompanyat de subtils vetes grisenques.

Aquest marbre blanc deu el seu nom a la localitat almerienca de Macael, el seu lloc d’extracció des de fa segles, i el cor de l’extracció de marbre a Espanya. El blanc Macael destaca llocs tan emblemàtics com l’Alhambra de Granada. Així, la seva extracció i processament han estat perfeccionats al llarg dels anys, garantint un material de la més alta qualitat.

Característiques del marbre blanc Macael

El Marbre Blanc Macael és apreciat per la seva homogeneïtat i la mínima presència de vetes grises, cosa que li proporciona un acabat net i brillant, ideal per a qualsevol entorn de cuina. Amb un 98% de calcita, aquest material no només és bell, sinó també durador.

Però a més de ser estèticament atractiu, també extremadament funcional per a una cuina. La seva resistència a altes temperatures i la facilitat de neteja el converteixen en una opció ideal per a cuines amb un ús molt continu.
Gràcies a la neutralitat, el marbre blanc Macael s’adapta a qualsevol estil de cuina, des de les més tradicionals fins a les modernes minimalistes, proporcionant un punt focal elegant i lluminós.

Durabilitat i resistència a la cuina

Un dels principals beneficis dels taulells de marbre és la seva longevitat. Poden perdurar durant molts anys, oferint el millor valor a llarg termini. A més, el marbre és 100% natural i no conté elements nocius per a la cuina.

La robustesa del marbre blanc Macael us permet suportar el desgast diari sense comprometre la seva aparença. És una excel·lent opció per a aquells que busquen una solució de llarga durada per als seus taulells de cuina. És altament resistent a la calor, cosa que el fa ideal per a cuines que concentren altes temperatures. A més, la duresa el protegeix de la majoria dels raigs, mantenint la seva superfície impecable amb la cura adequada.

En definitiva, no és casualitat que al marbre blanc Macael se’l conegui també com “l’or blanc”. L’extraordinària puresa del color blanc el fa senzillament espectacular. Estàs pensant en vestir la teva cuina amb un blanc pur sense igual? Amb ell tot és possible ja sigui per a ambients minimalistes, clàssics o tradicionals.

A Marbres Rustey garantim la qualitat dels productes en tots els nostres projectes. Contacta amb nosaltres per demanar pressupost sense compromís. Tenim una dilatada experiència i la maquinària més capdavantera en tecnologia per aconseguir els millors resultats en els teus projectes de cuina.