Laminam, líder en la innovació de superfícies ceràmiques, destaca per les superfícies i els acabats d’alta bellesa, dissenyats per donar llum i crear efectes únics en qualsevol projecte. Inspirada en l’elegància i l’eternitat del diamant, la sèrie Laminam Diamond ofereix una gamma de colors que afegeixen un toc de distinció i de lluminositat.

Dins aquesta col·lecció, el Diamond Cream destaca com un material excepcional. Preciós com els diamants i delicat com la crema, és una veritable obra d´art que aporta calidesa i sofisticació a qualsevol espai, ja sigui interior o exterior.

Inspirada a la terra, aquesta col·lecció de taules ultracompactes sinteritzades de gran format defineix un nou cànon de bellesa, elegància i sofisticació.

Un material únic per a un disseny excepcional

Aquest projecte de Marbres Rustey utilitzant Laminam Diamond Cream és un exemple perfecte de com aquest material pot transformar completament un espai. El taulell de cuina és l’element central d’aquesta cuina, aportant lluminositat i amplitud. Els aplacats de paret de 12 mm de gruix, reforcen la sensació de calidesa i harmonia, creant un ambient acollidor que convida a la relaxació.

Característiques de Laminam Diamond

La versatilitat de Laminam Diamond Cream la fa ideal per a ús tant en espais residencials com comercials. La seva alta resistència a l’aigua la converteix en l’opció perfecta per a zones d’alt trànsit o amb exposició directa a l’aigua, com ara cuines i banys. A més, la seva resistència a les taques, esgarrapades ia la calor la fa una superfície duradora i fàcil de netejar.

Si cerques un material que aporti elegància, sofisticació i calidesa a la teva llar, Laminam Diamond Cream és l’opció perfecta. Amb la seva àmplia gamma de formats i gruixos, podràs crear un disseny únic i personalitzat que reflecteixi el teu estil.

Per a més informació sobre Laminam Diamond, contacta amb Marbres Rustey .