A la tardor la cuina es converteix en un dels llocs més acollidors de la casa per reunir-se, xerrar o llegir mentre cuines. Són moments d’aixopluc davant els dies de pluja i fred, i de vegades durant aquest temps, és quan pensem a fer millores o canvis a la cuina. Doncs bé, una gran elecció pot ser el granit negre, una pedra imperible per als taulells de cuina que aguanta la calor a altes temperatures, a més de ser un material dur i resistent.

El granit negre es presenta com una gran aposta en les cuines actuals. Un dels granits més demandats a Marbres Rustey és el Negre Zimbabwe, que destaca pel seu negre intens i una textura amb brillantors. Es compon de quars i gra fi, el que el converteix en una pedra natural perfecta per a taulells de cuina, però també per a banys, terres i tota mena d’art funerari.

 

Acabats del granit Negre Zimbabwe

 

La decisió d’utilitzar un acabat o un altre depèn de la ubicació o finalitat de cada projecte. El granit negre Zimbabwe està disponible en diferents acabats: polit, flamejat, tosquejat i seda. Tot i això, l’acabat més demandat per a taulells de cuina sol ser el seda o polit, ja que són antilliscants.

El color negre a la cuina és una de les últimes tendències en decoració per a cuines, ja que aconsegueix generar ambients elegants i captivadors. A més, en el cas del Negre Zimbabwe, la combinació d’aquest amb altres materials, com la fusta, aconsegueix aportar un toc càlid a la decoració de la cuina.

Si estàs pensant a fer un canvi a la teva cuina, demana més informació a Marbres Rustey. Envia’ns un e-mail a marbresrustey@marbresrustey.com o truca al Tel. +34 972 222 606.

T’atendrem amb total confiança i professionalitat. Ens avalen més de setanta anys d’experiència en el treball de la pedra natural, el quars i el granit.