Busques un taulell de cuina elegant i amb estil? No busquis més, el taulell porcellànic per a cuines Dekton Rem Natural és una impressionant peça feta de pedra artificial blanca brillant amb un intricat vetejat en tons marrons, grisos i daurats. Dekton Rem és l’elecció perfecta per a qualsevol que busqui una estètica natural a la cuina. Amb la seva superfície llisa i disseny elegant, Dekton Rem aporta bellesa i estil a qualsevol llar.

Dekton Rem va ser creat per invocar la mateixa sensació que el marbre americà Calacatta Lincoln. Si alguna vegada ha vist la famosa estàtua del president Lincoln, sabràs com n’és de meravellosament intricat i equilibrat aquesta mena de marbre. Dekton Rem reprodueix perfectament aquestes qualitats.

Un dels últims projectes realitzats per Marbres Rustey és aquest taulell de pedra artificial blanca brillant i llisa. Té una vora de 2 cm de gruix a joc amb la superfície del taulell. El que la fa única és el seu elegant vetejat sota un subtil vetejat, que ofereix sensibilitat natural i lluminositat per a un aspecte relaxant. El meticulós disseny de vetes marrons i grises amb tocs daurats realça la sobrietat i l’estructura lineal del mateix marbre americà Calacatta Lincoln. Una de les principals innovacions tecnològiques aconseguides aquí és la sincronització entre el gra i la veta.

Característiques del taulell porcellànic Dekton Rem Natural

El taulell porcellànic per a cuines Dekton Rem Natural està fabricat amb una barreja de porcellana, quars, vidre i altres matèries primeres. És molt resistent als cops, les ratllades i els productes químics. El seu acabat hidròfug impedeix la filtració d’aigua i en facilita la neteja. El 15% del material utilitzat en aquest producte sostenible és reciclat.

Acabats

Encara que hi ha menys acabats disponibles per als taulells Dekton que altres materials, segueixen sent d’alta qualitat (ultramat, ultratextura, xgloss, dekton grip i ressò dekton). En aquest cas, es tracta específicament de l’acabat llis amb textura mat, que és el més comú a les Dekton.