Com a pioner en superfícies ecològiques i revolucionàries per a l’arquitectura i el disseny, el Grup Cosentino s’enorgulleix de presentar Dekton Neural, un nou material que forma part de la nova col·lecció Onirika. Elaborat a partir de materials naturals ultra-compactes, aquesta superfície d’avantguarda assegura estil i sofisticació a qualsevol entorn, com en taulells de cuina o banys.

Inspirada en la bellesa del marbre i en el compromís amb una tecnologia sostenible i en constant evolució, la sèrie Dekton ® Onirika és una exquisida fusió de vuit captivadors colors: Awake, Lucid, Somnia, Neural Trance, Vigil, Daze i Morpheus. Juntes, aquestes tonalitats encarnen l’esperit de les dues marques: elegància atemporal unida a avenços moderns en sostenibilitat.

Batejant la seva col·lecció amb el nom de l’opulenta inspiració dels dos mons, Consentino captura els colors jaspiats per eclipsar-nos i evocar una emoció indescriptible però reconeixible en qualsevol entorn.

Característiques del Dekton Neural

Les pàl·lides i elegants venes que recorren en una sola direcció al Dekton Neural, amb una base en to crema, creen una seductora xarxa neuronal amb un patró captivador que crida l’atenció a qualsevol espai.

A més de combinar l’elegància i l’estructura per portar pau i alegria, el Dekton Neural aporta una gran sensació de calma i una energia general de benestar. És més adequat per a espais lluminosos i neutrals amb textures suaus, colors clars i accents de fusta o metàl·lics.

Totes aquestes característiques i altes prestacions fan d’aquest material la superfície perfecta per a una àmplia gamma d’aplicacions, tant a l’interior com a l’exterior, per a façanes, plats de dutxa, taulells de cuina, banys, terres, etc.

A Marbres Rustey hem estat pioners en emprar el Dekton Neural per taulells de cuina a Girona, com el següent exemple, fabricat en 2 cm.

Projecte realitzat per ® Marbres Rustey

Si tens qualsevol dubte, o vols saber-ne més sobre els nostres productes i serveis, estem a la teva disposició. Contacta amb nosaltres i demana pressupost avui mateix. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.