La cuina és un dels espais de més demanda en el disseny de taulells amb materials únics. Avui us presentem un dels darrers treballs realitzats per Marbres Rustey per a l’espai d’exposició d’una casa de cuines a França, amb Dekton Laurent.

Com veieu, les superfícies Dekton Laurent de Consentino converteixen a les cuines en un espai elegant i pràctic, encara que aquest material, també és ideal per taulells de bany, terres i parets.

Disseny de taulells de cuina amb Dekton Laurent

Amb un disseny vistós, el Dekton Laurent té un disseny molt vistós, que compta amb un vetejat daurat, i un fons fred en tons foscos, inspirat en la pedra natural Port Laurent. Instal·lar aquest material en una cuina sempre és encertat gràcies a la versatilitat i calidesa que aporta Dekton.

La seva textura natural i matís dona un joc de matisos que es potencien per contrast i aporten un toc rústic. A això s’hi afegeix el disseny angular cridaner de les vetes en tons daurats i rogencs sobre un fons marró fosc espectacular, ideal per als ambients més luxosos.

Estem davant d’un taulell porcellànic amb una alta resistència al ratllat, a les altes temperatures, les taques, les ratllades, entre altres característiques. És un material no porós, per la qual cosa requereix un manteniment mínim. La superfície és molt fàcil de netejar.

En definitiva, Instal·lar un taulell Dekton Laurent sempre és un encert, ja que ens trobem amb la possibilitat de donar un toc natural i exclusiu amb un resultat simple i discret. Una cuina elegant, còmoda i pràctica, amb un acabat perfecte i durador.

A Marbres Rustey comptem amb 70 anys d’experiència a la feina de la pedra natural el quars i granit. Si tens dubtes, contacta amb nosaltres, estarem encantats d’oferir-te el millor consell pel teu nou projecte.