Dekton Danae es presenta com una opció excepcional per a taulells de cuina, combinant un disseny elegant i atemporal amb un rendiment superior que garanteix la bellesa duradora del teu espai.

Inspirat a la sorra del desert, Dekton Danae presenta tons beix càlids i patrons dinàmics que evoquen moviment i fluïdesa. Aquesta estètica única aporta un toc de sofisticació a qualsevol cuina, creant un ambient acollidor i ple dʻestil per a encimeres de cuina.

La bellesa del Dekton Mate a taulells de cuina

L’opció d’acabat mat dels taulells Dekton ofereix una combinació única d’elegància atemporal, tacte suau i practicitat, elevant la bellesa i funcionalitat de la teva cuina a un nou nivell.

Un delit per als sentits:

  • Textura suau i vellutada: L’acabat mat de Dekton aporta una sensació tàctil càlida i agradable, contrastant amb la fredor d’altres materials com el granit o el quars.
  • Estètica minimalista: L’absència de brillantors excessives crea un ambient sobri i sofisticat, ideal per a cuines modernes i contemporànies.
  • Àmplia varietat de colors: Dekton Mate ofereix una paleta de colors extensa i versàtil, des de tons neutres i terrosos fins a colors més vius i cridaners, cosa que et permet trobar l’opció perfecta per al teu estil.

Característiques

  • Superfície ultracompacta: Màxima resistència a raigs, abrasió, taques, impactes i calor.
  • Antilliscant Grip: Gràcies a la seva tecnologia antilliscant Grip, ofereix més seguretat en zones humides com la cuina.
  • Tecnologia Quick Cut : Facilita el tall i manipulació del taulell durant la instal·lació.
  • Higiene i facilitat de neteja La seva superfície no porosa repel·leix líquids i bacteris, la qual cosa la converteix en una superfície altament higiènica i fàcil de netejar.
  • Certificat alimentari: Compta amb un certificat alimentari que la fa apta per al contacte directe amb aliments, permetent preparar i gaudir dels teus menjars amb total tranquil·litat.

El taulell Dekton Danae, juntament amb l’experiència de Marbres Rustey, dóna com a resultat una cuina elegant, pràctica i duradora. Un espai on la bellesa i la funcionalitat s’uneixen a la perfecció.

Si estàs buscant un taulell de cuina que combini estil i rendiment, Dekton Danae de Consentino és una excel·lent opció. Contacta amb Marbres Rutey per demanar pressupost sense compromís.