A Marbres Rustey, empresa especialitzada en taulells de cuina a Girona, sabem que l’elecció d’un taulell de cuina pot marcar la diferència a casa teva. Per això, us presentem el Dekton Albarium de Cosentino, una opció que combina elegància, durabilitat i un toc natural en el seu disseny.

Per què Dekton Albarium?

El Dekton Albarium de Consentino no és només un taulell de cuina, és una declaració d’intencions. La seva superfície sòlida i resistent, juntament amb el seu delicat disseny que imita els patrons naturals del marbre, proporciona una estètica sofisticada i duradora.

Marbres Rustey: El teu aliat en l’elecció de taulells de cuina

El Dekton Albarium es presenta en tons os, il·luminats amb transparències i degradats que evoquen la distinció única dels estucs romans que imitaven el marbre blanc. Aquest material ofereix un acabat mat que, segons la incidència de la llum, pot mostrar reflexos i brillantors que simulen la pols de marbre, aportant un toc d’elegància i naturalitat a la cuina.

Aquesta característica ofereix una profunditat i un joc de llum única al teu espai, creant un ambient sofisticat i acollidor. A més, la seva subtil bellesa fa que cada taulell sigui únic, convertint la teva cuina en un espai únic i ple d’encant.

Dekton Albarium: elegància i naturalitat

El nostre projecte més recent ho demostra: un taulell de cuina de 2 cm de gruix que es converteix en el centre d´atenció, aportant un toc d’elegància i naturalitat. Lateral enganxat en inglet. Podeu veure les fotos d’aquest projecte per inspirar-vos:

Aigüera enganxada per sota, amb escorredor a la dreta

Si cerques un taulell de cuina que combini resistència, bellesa i naturalitat, el Dekton Albarium és l’elecció perfecta. A Marbres Rustey estem per ajudar-te a prendre la millor decisió per a la teva cuina. Oferim un servei integral, des de l’elecció del taulell perfecte per a casa teva, fins a la instal·lació i el manteniment. T’assessorem a cada pas, assegurant-nos que el material escollit s’ajusti a les teves necessitats i a l’estètica de la teva cuina.

Contacta amb nosaltres per a més informació o sol·licitar pressupost.