El marbre és un material atemporal que mai passa de moda. Actualment, instal·lar un taulell de marbre en banys és una tendència que aporta elegància, originalitat i un alt nivell de funcionalitat als mobles. A més, és un material natural d’una gran resistència i duresa que es fa més bell amb el pas dels anys.

 

Avantatges dels taulells de marbre pel bany

 

Una de les claus per a triar el marbre és la seva originalitat, ja que és una pedra natural en la qual no es troben dues iguals. El seu color natural es manté inalterable amb el pas del temps i es pot seleccionar entre una àmplia gamma de colors. Així doncs, és un material sostenible i eco amigable, ja que durant el procés de la seva transformació, no s’empren materials tòxics.

La porositat és un dels desavantatges que presenten totes les pedres naturals. No obstant això, el marbre es tracta per a segellar aquesta porositat i evitar l’absorció de líquids que entren en contacte amb la seva superfície. Amb aquest tractament, evitem que el material es taqui o perdi la seva lluentor i que, a més, sigui fàcil de netejar i mantenir.

Per tant, aquesta és una característica clau per a triar un taulell de marbre per a decorar el bany. Els taulells de marbre de bany són elements d’ús quotidià que estan en contacte permanent amb l’aigua. Per tant, la impermeabilitat és un gran avantatge. Per a netejar, només necessitaràs emprar una baieta suau, amb una solució de sabó neutre i aigua.

Escollir un taulell de marbre pel bany és una de les tendències actuals més elegants i duradores. El marbre és un material que combina perfectament amb qualsevol estil de decoració i ofereix la millor relació, qualitat–preu. Per això, és una opció que mai passa de moda, ja que el marbre es manté durant anys sense perdre la seva bellesa.