Si vols renovar el teu bany, hi ha moltes opcions de disseny que s’atreveixen a innovar en la decoració de banys i a l’hora d’escollir el material del taulell de bany, solen escollir-se opcions com el granit, el marbre o el quars, entre d’altres opcions.

Quines característiques tenen els materials en un taulell de bany?

Els taulells de bany de granit són una excel·lent elecció per la bellesa natural, la durabilitat i les qualitats impermeables. Es tracta d’una pedra dura, resistent a les ratllades i que no absorbeix líquids ni humitat. La seva superfície no porosa significa que és fàcil de netejar, evitant que els bacteris i els gèrmens s’incubin a les esquerdes de la superfície. Els taulells de granit per a banys estan disponibles en una àmplia gamma de colors, textures i estils que poden combinar amb qualsevol disseny de bany.

Els taulells de bany de marbre afegeixen luxe i elegància a la decoració de la seva cambra de bany amb els seus tons, textures i dissenys únics. És naturalment bonic, però més porós que el granit o el quars, cosa que el fa menys durador contra el desgast, ja que absorbeix líquids fàcilment. Taulells de bany de marbre requereixen més manteniment que altres materials per taulells, però amb la cura i la neteja adequades duraran anys. Els taulells de marbre per a bany són resistents a la calor i creen un aspecte únic de bellesa atemporal.

Gràcies a la seva composició impermeable, els taulells de bany de quars no permeten la proliferació de bacteris i gèrmens. A més, la textura llisa d’aquest material fa que sigui fàcil de netejar.

No importa quin material de taulell de bany triïs, quars, granit o marbre, cadascun aportarà els seus propis avantatges a la seva cambra de bany. Tots tres són estèticament agradables i prou duradors per resistir els danys causats per l’aigua, les ratllades i el desgast diari. Amb el manteniment i la neteja adequats, aquests materials per taulells de bany poden proporcionar una superfície duradora que afegeix bellesa i caràcter al disseny de qualsevol cambra de bany.

Dissenya el bany dels teus somnis amb Marbres Rustey!