L’empresa Rustey va començar la seva activitat funerària en el món de l’art funerari i avui en dia continuem amb la fabricació de làpides a Girona.

Necessitem una làpida, què cal fer?

Si teniu un nínxol en els cementiris regentats per l’Ajuntament de Girona ( Cementiri Vell, Cementiri Nou, Sant Daniel, Palau, Santa Eugènia o a Salt), primer de tot hauré de demanar a l’Ajuntament el permís per la seva col·locació. És important que es faci la instància a nom de la persona que tingui el títol del nínxol, sinó s’hauran de preparar documents d’autorització.

Un cop presentats els documents que us demanin (DNI, Títol), us enviaran la notificació amb la resolució. Aquest document pot anar lligat o no de taxes. Si és un nínxol nou, on es fa una làpida per primera vegada, pagareu les taxes en el full de pagament que rebreu uns dies després. Aquestes taxes en si corresponen a la col·locació de la làpida per part de la brigada municipal / paleta del cementiri.

Exempció de Taxes

Alguns ajuntaments (per exemple el de Girona), en el cas que ja tingueu una làpida de fa temps, quan demaneu la instància (bé sigui per afegir una inscripció o per fer-ne un de nova, o per qualsevol altra qüestió), teniu un termini de tres mesos a partir de la data de la defunció en què les taxes són exemptes.

Per altres cementiris, si no teniu un paleta conegut, des de Rustey us oferim el nostre servei de col·locació.

Quina Làpida triar?

Els preus de les làpides varien segons el tipus de material, el dibuix i les inscripcions a realitzar.

Altres Elements decoratius

A Marbres Rustey, a més d’oferir làpides a Girona, també us proveïm de les fotos ceràmiques, baranes i gerros i marcs per protegir els nínxols. Demaneu-nos un pressupost sense cap compromís enviant un correu electrònic marbresrustey@marbresrustey.com o trucant per telèfon al + 34 972 22 26 06.