Quan es tracta de triar el material perfecte per a una làpida, hi ha moltes opcions a considerar. Algunes persones poden optar per una pedra tradicional com el marbre o el granit. Aquests materials tenen una bellesa natural que es pot realçar amb el gravat làser. En aquesta entrada del bloc, parlarem d’alguns dels avantatges d’utilitzar el gravat làser a làpides de marbre o granit.

Quins avantatges aporta el gravat làser en làpides?

Les làpides amb gravat làser són perfectes per a aquelles persones que vulguin escollir un disseny clàssic i elegant. Aquesta tècnica ens permet fer qualsevol dibuix sobre la làpida amb el màxim de detalls possibles, plasmant sobre la làpida qualsevol imatge o text amb resultats excepcionals. A més, aquesta tècnica també ens permet combinar-la amb altres per aconseguir dissenys personalitzats en làpides a Girona, així com combinar relleus per aportar una nova dimensió segons la pedra a treballar.

Un altre avantatge és que és una tècnica molt versàtil. Podem usar-la en diferents materials com ara el marbre o el granit. Això vol dir que podem crear dissenys únics que s’adaptin a qualsevol mena de làpida. En general, les pedres naturals fosques i polides són les millors per al gravat per làser, però això no implica que un gravat làser de marbre blanc no produeixi un resultat final impressionant.

A més, és una tècnica molt duradora. Això significa que el disseny no s’esvairà amb el temps i continuarà sent tan clar com el dia que es va gravar.

Veure imatge a Instagram

La tecnologia actual ha permès que puguem decidir per una feina personalitzada de làpides clàssiques i senzilles, encara que també tenim l’opció d’escollir entre un ampli catàleg de dissenys.

El gravat làser i les múltiples opcions que han fet han contribuït al progrés d’aquest ofici, permetent el desenvolupament de làpides úniques que incorporen imatges o motius inimaginables fa anys.

A Marbres Rustey combinem aquesta tècnica amb l’aspecte més artístic. Si necessites assessorament contacta amb nosaltres, ens cuidarem d’assessorar-te a l’hora d’escollir-la.