Si estàs pensant a renovar la teva cuina, els taulells porcellànics són un material que hauries de tenir en compte. Aquest innovador producte té molts avantatges sobre altres materials, però també té alguns desavantatges. En aquesta entrada del bloc, donarem una ullada als pros i els contres dels taulells de porcellànics perquè puguis decidir si són l’opció correcta en funció de les teves necessitats.

 

Què són els taulells porcellànics?

 

Encara que tradicionalment el terme porcellana ens recordi a un material fràgil, la seva aplicació com a producte d’última generació per a cuines, representa un concepte molt diferent.

Els taulells porcellànics es fabriquen a partir de diversos materials, com l’argila i altres ingredients. El procés d’enginyeria complex que transforma aquestes matèries primeres en productes extremadament resistents i duradors es coneix com a tecnologia d’esmaltació de porcellana.

Si ets dels que anteposa la qualitat a tota la resta, estàs d’enhorabona, ja que els taulells porcellànics són uns dels més demandats actualment enfront dels de marbre o granit.

 

Avantatges dels taulells porcellànics

 

La característica més significativa d’aquest taulell és la seva excel·lent durabilitat i resistència. A diferència del Silestone o el Compac, no es crema ni es degrada quan s’exposa al foc o elements calents. A això també podem afegir que tindrem un taulell de cuina per molt de temps. És una substància impermeable i no porosa, per la qual cosa si es vessa algun líquid, no deixarà cap mena de taca que pugui alterar-ne el disseny.

Pot suportar cops, esgarrapades, raigs de sol… És a dir, és ideal per a les cuines que tenen molta activitat.

També cal destacar que és un component higiènic i fàcil de netejar. En tractar-se d’un material no porós, és resistent a la pols, els gèrmens i altres contaminants. Per això, per netejar-ho només cal passar un drap humit quan sigui necessari.

 

Desavantatges

 

El preu és un dels desavantatges respecte a altres materials del mercat, com ara el granit o el marbre. Un altre desavantatge és que es tracta d’un material molt dur, per la qual cosa pot ser difícil de tallar o perforar.

Els taulells de porcellana són una gran opció per a la renovació de la teva cuina, però assegura’t de sospesar els pros i els contres abans de prendre una decisió.

A Marbres Rustey estarem encantats d’ajudar-te per a prendre la decisió que més et convingui.