El Taulell de Granit Sensa Colonial White de Cosentino és una opció inigualable per a aquells que busquen combinar estil, funcionalitat i durabilitat a la seva cuina.

Per què escollir Sensa Colonial de Consentino?

  1. Estètica Inigualable. El Sensa Colonial White és un granit de fons blanc, adornat amb petites acumulacions en tons negres i vermellosos. Aquesta combinació crea un aspecte luxós i elegant, ideal per a qualsevol disseny de cuina.
  2. Protecció Antitaques: Un dels majors desafiaments amb els taulells de pedra natural és la susceptibilitat a les taques. Sensa by Cosentino® ha revolucionat això amb un tractament de protecció que fa que el granit rapeli líquids com l’aigua i l’oli, mantenint-se impecable fins i tot amb l’ús diari.
  3. Poc Manteniment: Gràcies a la seva protecció antitaques, Sensa Colonial White requereix un manteniment mínim. Això permet gaudir de la bellesa de la pedra natural sense les preocupacions habituals de neteja i cura.
  4. Qualitat i Garantia: Sensa by Cosentino ® no només ofereix una superfície d’alta qualitat, sinó que també compta amb una garantia certificada de quinze anys. Això parla del compromís de Cosentino amb excel·lència i satisfacció del client.
  5. Selecció Exquisida de Pedra: Cosentino viatja pel món seleccionant les pedres més belles. Cada taula de Sensa és única, amb vetes que no es repeteixen, afegint un toc exclusiu al vostre espai.
  6. Certificacions de Salut i Sostenibilitat Els granits Sensa posseeixen el certificat NSF, el que significa que són segurs per al contacte amb aliments. A més, compten amb la certificació Greenguard, garantint que compleixen les normes de qualitat de l’aire interior, la qual cosa és beneficiós per al medi ambient i la salut dels ocupants.

En definitiva, el taulell de Granit Sensa Colonial White és una inversió intel·ligent per a aquells que busquen el millor en disseny, qualitat i funcionalitat. La seva estètica exquisida, combinada amb característiques innovadores i certificacions, fan d’aquest taulell una elecció excepcional per a qualsevol cuina.