Rustey
OUTLET RUSTEY

Materials
a bon preu
  

marbres

 

Està buscant
un material per a
la cuina, el bany
o peces de remat?

Marbres Rustey disposem de restes de marbre, granit i superficies de quars en diferents colors.
 
Presentació de l'empresa
Cliqueu sobre la imatge
per descarregar la presentació
de l'empresa

Cuines de Granit, Quars i Porcelànics

En aquesta secció trobareu algunes de les nostres realitzacions. Podeu veure-les clicant directament a la foto o bé seleccionant-les en el menu de l'esquerra on estan classificades per tipo de material. Rustey escull les millors matèries primes per l'elaboració dels seus projectes. Els nostres proveidors de granits, els quals tenen canteres pròpies, ens ofereixen pedres de primeríssima qualitat i una extensa gama de granits propis i importats. La cura en l'extracció i manipulació dels blocs ens assegura que l'elecció de la matèria sigui excel·lent i la diversitat de centres de distribució arreu, que tinguem una disponibilitat inmediata.  
Pel que fa referència a les superfícies de quars, els nostres proveidors per si mateixos ja tenen un renom propi el qual és sinònim de qualitat i garantia de producte. Dins les seves extenses games de colors i acabats donen la possibilitat de crear ambients distinctius, creatius i funcionals amb un producte de gran duresa i resistència. El material de quars amplia les aplicacions de les pedres naturals permetent crear colors nous i homogenis, així com una gran varietat de formats i decoracions.
Finalment, el porcelànic és el producte més novedós dels materials proposats en la cuina donat que té un gruix de tan sols 3 mm. sense perdre les característiques més importants per les encimeres com són la durabilitat i l'higiene.

MARBRES RUSTEY, SL - Mas Ramada, 9 - 17004 Girona - Tel +34 972 222 606 - Fax +34 972 226 733 - marbresrustey@marbresrustey.com