Rustey
OUTLET RUSTEY

Materials
a bon preu
  

marbres

 

Està buscant
un material per a
la cuina, el bany
o peces de remat?

Marbres Rustey disposem de restes de marbre, granit i superficies de quars en diferents colors.
 
Presentació de l'empresa
Cliqueu sobre la imatge
per descarregar la presentació
de l'empresa

Creativitat

Creativitat en marbres per a ambients selectes

Estem capacitats per reproduir qualsevol desig estètic i per aportar formes i solucions personalitzades a l'hora de realçar la matèria noble del marbre amb un perfecte equilibri entre el disseny i la resta de components de l'entorn. 
 
 

Galeria de fotos

Qualitat

Qualitat en els acabats dels marbres de les cuines

Som uns apassionats del treball ben fet, tant dels detalls i dels acabats a la vista com dels ocults, en entendre que la perfecció integral és la millor satisfacció per al client i que cal tenir una cura especial en el muntatge final per aconseguir l'harmonia completa del conjunt.
 

Rapidesa

Rapidesa en la fabricació i muntatge dels nostres marbres per la cuina 

A partir de l'amidament sobre el terreny com a garantia de precisió i mitjançant el disseny assistit per ordinador, resolem en un curt termini de temps el projecte, el pressupost, la realització dels diferents elements i el seu muntatge final.
 

Responsabilitat

Responsabilitat i compromís en la fabricació

A Rustey valorem la importància del compromís i ens esforcem en el compliment de les programacions i de les dates pactades amb els nostres clients, atès que interpretem que la nostra aportació significa, ben sovint, la culminació d’una il·lusió.
 

Capacitat

Eficiència i resposta durant tot el procés de treball del marbre

A Rustey disposem d’un model d’organització que afavoreix resoldre amb flexibilitat qualsevol volum de comandes, alhora que el nostre model d’industrialització ens permet materialitzar els treballs més dificultosos. Altrament, l’ampli estoc d’opcions i d’alternatives en materials facilita una elecció diferenciada, ja que el nostre objectiu és la satisfacció total del client.
 

Tecnologia

Tecnologia capaç d'assolir qualsevol treball del marbre per la cuina

El nostre parc de maquinària robotitzada i els mitjans sofisticats que utilitzem, sense perdre en cap moment la sensibilitat artesanal, representen el suport de les nostres capacitats i la garantia de qualitat del nostre servei. 
 

Professionalitat

Professionalitat i gran experiència del nostre equip en el treball del marbre 

El nostre equip de col·laboradors, experts en l’ofici i amb una llarga trajectòria en la resolució de reptes en el treball del marbre, ens atorguen aquell toc personal tan fonamental en tota realització artística.
 
 
 

MARBRES RUSTEY, SL - Mas Ramada, 9 - 17004 Girona - Tel +34 972 222 606 - Fax +34 972 226 733 - marbresrustey@marbresrustey.com