Rustey
OUTLET RUSTEY

Materials
a bon preu
  

marbres

 

Està buscant
un material per a
la cuina, el bany
o peces de remat?

Marbres Rustey disposem de restes de marbre, granit i superficies de quars en diferents colors.
 
Presentació de l'empresa
Cliqueu sobre la imatge
per descarregar la presentació
de l'empresa

Làpides

L’ empresa Làpides i Marbres Rustey és de tradició familiar i com a tal,  els seus orígens es remonten anys enrere quan l’avi Miquel Rustey Barbosa vivia del seu ofici d’escultor. La passió i el bon fer per l’escultura el van portar a participar en diferents monuments artístics i públics de la nostra ciutat i provincia. Entre ells, podem destacar el monument del Lleó a la Plaça del Mercat de Girona, el Balcó de l’Ajuntament de Girona, una escultura a Olot i la font de St. Agustí a Girona, entre d’altres.
 

La seva habilitat en l’ofici, li va donar un renom especial en quant a disseny de làpides es tractava i va enregistrar la seva empresa l’any 1959 a la Càmara de Comerç de Girona. Partint de simples estampes i utilitzant la tècnica del compàs amb punts,  reproduia les escenes sobre el marbre amb una gran precisió, elaborant unes peces úniques fetes totalment a mà. Les seves realitzacions es troben firmades arreu dels cementiris de la provincia de Girona.

 
Pere Rustey i Pericot, el seu fill, va seguir l’ofici d’escultura i grabació de làpides ja que eren moments d’una forta demanda. En el procés d’elaboració, es va començar a  combinar el treball encara manual amb un sistema assitit mecànicament per tal d’afegir-hi aplics o fer-hi relleus. Actualment els fills d’en Pere, en Xavier i en Jordi, al capdavant de la 3ª generació familiar, continuen fent del treball en marbre el seu ofici i la seva passió.

 

Per veure més realitzacions del catàleg, us podeu dirigir a la nostra exposició del C/ Carme 229 o a les nostres oficines del C/ Enderrocades, 12 de Girona.

 

MARBRES RUSTEY, SL - Mas Ramada, 9 - 17004 Girona - Tel +34 972 222 606 - Fax +34 972 226 733 - marbresrustey@marbresrustey.com